NOU SERVEI DE PSICONEUROINMUNOLOGIA CLÍNICA

maig 1, 2018

Vols millorar el teu estat de salut menjant de manera saludable?

Coneixes els aliments que beneficien el teu cos?

Coneixes els aliments que et perjudiquen?

vols sentir-te més saludable?

NUTRICIÓ INTEGRATIVA  I  PSICONEUROIMMUNOENDOCRINOLOGIA (PNIE)

Segons la OMS (Organització Mundial de la Salut) el 80% de les malalties actuals estan relacionades amb l’alimentació. Tant l’insuficiència com l’excés ens porta a la malaltia.

El que mengem influeix en el funcionament del nostre organisme, ja que a l’intestí tenim el nostre segon cervell, la mircrobiota intestinal, aquesta es relaciona directament amb el sistema immunitari, endocrí i nerviós.

Les emocions  (preocupacions, angoixa,…) el ritme de vida,  influeixen en el procés digestiu. I com digerim influeixen en l’estat d’ànim i el funcionament del nostre cos.

La Psiconeuroinmunologia és la ciència que estudia l’interacció entre el sistema immunitari, el sistema nerviós central, el sistema endocrí i els processos psíquics. Té com a objectiu donar una resposta a problemes de salut desde un punt de vista integral.

Les eines que s’utilitzen en la PNIE són molt àmplies: alimentació, nutrició ortomolecular, fitoteràpia, micro-immunologia, activitat física, osteopatia… En definitiva, mitjançant factors modificables es tracta d’aconseguir un equilibri en el nostre organisme que ens permeti prevenir, millorar o curar possibles patologies.

Indicat en al·lèrgies ambientals o alimentàries, alteracions pell, disbiosis intestinal, colon irritable, cremors d’estómac, digestions pesades, diarrees, restrenyiment, Infeccions de repetició, candidiasis, Fongs, paràsits, virus, bactèries, Diabetis i malalties cardiovasculars, dolors musculars/lesions recurrents, alteracions menstruació, insomni

“Quan algú desitja la salut, és precís preguntar-li si està disposat a suprimir les causes de la seva malaltia. Només així podrem ajudar-lo”

informa’t