LA KOMBUCHA

juny 20, 2018

La kombucha és una beguda fermentada, milenaria i d’origen asiàtic, també coneguda con el té de la immortalitat,sense teIna i amb propietats beneficioses per el cos humà.

Podem trobar-hi minerals (pòtassi, ferro, manganesi, zinc, calci, magnesi). Aminoàcids importants per l’equilibri de la pell, el cartílag, les articulacions i l’humor vitri dels ulls. Ens aporta una gran diversitat de ceps probiótics que ens ajuden a la formació de la nostra flora bacteriana intestinal i reforçen el sistema immunològic.

Té un important aport de vitamines del grup B (per la conversió dels hidrats de carboni i el creixement); C i E (propietats antioxidants); D (facilita l’absorció del calci); K (contribueix a la formació de l’òs i els teixits, així com, la coagulació de la sang).

Finalment, el àcid gluconóric que pot estar present  en el final de l’elaboració de la Kombucha,  o bé, facilitar al fetge la formació d’aquest àcid, que té una funció depurativa i participa en la formació d’heparina, substància anticoagulant, i la construcció de substàncies imprescindibles per el cos com la membrana mucosa del estómac que juntament amb la presència d’enzimes millorarà i facilitarà les digestions.

El té kombucha el podem prepara de forma artesanal, amb un lleuger sobor àcid, per pendre fresc o natural durant el dia i poder beneficiar-nos de les seves propietats depuratives, antioxidants, energétiques i recustituyents del sistema immunológic.

 

El proper dissabte 30 de Juny 2018 es realitzarà un taller per el·laborar artesanalment la Kombucha.

Impartit per Mery Ruiz (Psiconeuroimmunòloga, microbiòloga, farmacèutica i terapeuta)

Cost 25€ (material inclòs)

Duració 11 a 13h

Inscripcions 682744 604 (places limitades)